Kök & Badrum i Göteborg


Göteborgs Våtrumstjänst AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation och snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Göteborg med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.
Vi utför mestadels badrumsrenoveringar samt köksrenovering.

Totalentreprenör


Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Göteborgs Våtrumstjänst AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Så vi kan därmed även erbjuda El & VVS-tjänster.

Certifierade


Göteborgs Våtrumstjänst AB är medlem i BKR och har PER-certifikat samt behörighet inom vattentäta våtrum. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi med AA rating samt F-Skattsedel.

Välkommen att kontakta oss idag inför din kommande renovering!

Använd ROT-Avdraget


Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.